Zpět

Návod, jak poznat levharta

Přispět

Jednoho z nejsilnějších vrcholových predátorů světa, levharta, je stále těžší spatřit. Přečtěte si fakta o této kriticky ohrožené velké kočce.

VAKOVAKO slaví MĚSÍC VELKÝCH KOČEK. Dnešní den je věnován legendárnímu levhartovi. Najdete ho od subsaharské Afriky až po střední Asii. Je to predátor proslulý svou rychlostí i skvrnami. Ale navzdory svému postavení na vrcholu potravního řetězce je tato velká kočka kriticky ohrožena.

Fakta o levhartovi

Pokračujte zdarma ve čtení v naší aplikaci

Další projekty.

Na našem webu používáme soubory cookies. Kliknutím na Přijmout vyjadřujete Váš souhlas s tímto použitím. Další informace o cookies.

Pokročilá nastavení souborů cookies

které zajišťují, že Platforma funguje správně. Tyto soubory cookies umožňují základní funkce, jako je zabezpečení, ověření identity a správa sítě. Tyto cookies nelze zakázat.

která sbírají data, jejichž účelem je si pamatovat volby Uživatelů, abychom mohli poskytnout lepší a více personalizovanou zkušenost.

které jsou použity ke sledování efektivity reklamních kampaní, abychom mohli poskytnout relevantnější služby a lepší reklamy podle vašich zájmů.

které nám pomáhají pochopit chování návštěvníků na našem webu, objevit chyby a poskytnout lepší celkovou analytiku. Data z cookies analyzujeme v anonymizované podobě.

Tyto soubory cookies se používají k získání souhlasu s přenosem uživatelských údajů pro reklamní účely.

Tyto soubory cookies zajišťují použití údajů k personalizaci reklam (jako např. remarketing).